Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ

Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον επαγγελματία της μαζικής εστίασης ποιότητα και ευκολία.

Logo_Patates_Xrysas

Πρόκειται για φρέσκες πατάτες έτοιμες για το τηγάνι ή τον φούρνο που παραδίδονται σε συσκευασίες 3, 5, και 10 κιλών. Η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια σε ότι αφορά την ποιότητα και την φρεσκάδα.

afniosQ_23

Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ έχει πιστοποίηση για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων και καλύπτει τις απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων.

Έχει αξιολογηθεί και καλύπτει τις απαιτήσεις των αρχών HACCP κατά το πρότυπο:

ELOT EN ISO 2200:2005.

ΑΡ.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ 07024

Ακολουθεί η αποφλοίωση τους με σύγχρονα μηχανήματα σε συνθήκες απόλυτης καθαριότητας και η κοπή τους. Στη συνέχεια το προϊόν συσκευάζεται σε κενό και ψύχεται ήπια ώστε να διατηρήσει την απόλυτη φρεσκάδα.afnios_1_120 Η διανομή γίνεται αυθημερόν με ιδιόκτητο ειδικό αυτοκίνητο, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε ποσότητες που επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία.

Οι κατηγορίες που είναι διαθέσιμες είναι:

Sticks 10Χ10-Χωριάτικη 10Χ16 ολόκληρη, φούρνου κομμένη, και ροδέλα.Όλες οι συσκευασίες είναι σε κενό αέρος. Κλίκ στις φωτογραφίες για να δείτε.